



版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、2022年外研版四年級(jí)英語春季學(xué)期專項(xiàng)閱讀理解班級(jí):_ 姓名:_1. 閱讀短文,判斷句子正誤。My name is Lulu. I''m ten. I have a new schoolbag. It''s big and heavy. I have many books in it. A Chinese book, a maths book, an English book and six storybooks. There is a red pencil box in it. My schoolbag is black and white. How nice
2、 it is!( )(1)Lulu is ten years old.( )(2)He has a big pencil box.( )(3)There are nine books in his schoolbag.( )(4)His pencil box is black and white.( )(5)His schoolbag is nice.2. 閱讀理解。 My name is BillIm from the USAMy Chinese teacher is Wang MeiShe is a good teacherI have many friends at scho
3、ol Jimmy is my best friendHes from CanadaHes tall and he has black hairMary is a short girlShe likes elephantSandra is from EnglandShe has long brown hairShe likes monkeysWang Dong is from ChinaHe has short black hairHe speaks English well請(qǐng)根據(jù)短文內(nèi)容選擇最佳答案。1Wang Mei is Bills _( )A. teacher
4、60; B. friend C. mother2_ is from Canada( )A. Wang Dong B. Jimmy C. Sandra3_has brown hair and likes monkeys( )A. Mary B. Sandra C. Jimmy4Wang Dong is good at(擅長(zhǎng)于) _( )A. English
5、; B. painting C. Chinese5How many friends does Bill have? ( )A. Three B. Four C. Five3. 閱讀短文,判斷正誤。There are no classrooms in Animal School, but there is a forest and a river. The forest is not small. It''s big and green
6、. The river is small, but it''s long. Look, there are some animals there. Listen, what are they talking?Mr Cow: Welcome to Animal School What''s the matter?Little Duck: I''m sad. I can''t run, and I can''t jump. I''m a bad duck.Mr Cow: I don''t
7、 think so. Please don''t be sad.Animals: Come on, everyone! Let''s swim together!Mr Cow: Have a try, Little Duck! You can swim very well.Animals: Wow! Look at the Little Duck! He is so fast!Little Duck: I''m the first! I''m so happy!( )(1)We can see some classrooms.(
8、)(2)The forest is big.( )(3)The duck can run and jump.( )(4)The duck can swim very fast.4. 根據(jù)短文內(nèi)容填空。This is Mikes bedroom. Its new and nice. Today Mikes friends, Tom and Lucy are here, too. They are playing video games. Many things are on the bed. Its messy. The coat is Mikes. The T-shirt and the so
9、cks are Toms. There is a red cap. It must be Lucys.1. Mikes bedroom is new and _. 2. Tom is Mikes _. 3. The T-shirt is _. 4. They are playing _. 5. Lucys cap is _.5. 讀短文,
10、判斷正誤,用“T”或“F”表示。Hi, my name is John. Now I am writing(寫) at the new school. This is a nice school. The trees (樹)are green, the flowers are red and yellow. We have a music room, an art room, a computer room and a library. The playground is big. We can play football there. Oh, its time
11、to go home now. Let me stop here. Welcome to my school and welcome to my home.1John is writing to his mother. (_)2John has a new jacket. (_)3John s school is nice. (_)4The playground is big. (_)5They can play football on the playground. (_)6. 讀表,判斷下列句子是否與表格內(nèi)容相符。Things we do
12、and don''t do in our free time(空余時(shí)間) PeterJackCindyplay basketball×play TV games×××read books×××watch TV×sleep a lotdo() don''t(×)( )(1)Peter plays basketball, but Cindy doesn''t.( )(2)Jack doesn''t play TV games. Cind
13、y doesn''t play TV games, either.( )(3)Cindy watches TV. Peter watches TV, too.( )(4)Jack doesn''t watch TV. Peter doesn''t watch TV, either.( )(5)Peter doesn''t sleep a lot. Jack doesn''t, either.( )(6)Peter, Jack and Cindy all like sleep in their free time.7
14、. 閱讀短文,判斷句子正(T)誤(F)。The Wind And The SunOne day the wind says to the sun, “Look at that man.He is walking along the road. I can get his cloak(披風(fēng)) off more quickly than you can.” “We will see about that,” says the sun.“I will letyou try first.” So the wind tries to make the man to take of
15、f(脫掉) his cloak.He blows and blows, but the man only pulls his cloak more closely around himself. “I give up,” says the wind at last. “I cannot get his cloak off.”Then the sun tries. He shines as hard as he could. The man becomes hot and takes off his cloak.1The man is walking along the road.&
16、#160;(_)2The man is cold. (_)3The wind can get the man''s cloakoff more quickly than the sun can. (_)4The sun thinks the wind is right. (_)5The wind makes the man to take offhis cloak. (_)8. 讀短文,選擇正確的答案。My name is Bill. I''m from the USA. I have many friends at sc
17、hool.Jimmy is my best friend. He''s from Canada. He''s tall and he has black hair. Mary is a short girl. She likes elephants. Sandra is from England. She has long brown hair. She likes monkeys. Wang Dong is from China. He has short black hair. He speaks English well. He''s ve
18、ry friendly.1_is from Canada.( )A. Wang Dong B. Jimmy C. Sandra2Mary is Bill''s _.( )A. teacher B. friend C. mother3_ has brown hair and she likes monkeys.A. Mary B. Sandra C.
19、;Jimmy( )4Wang Dong is _.( )A. friendly B. quiet C. cute5Bill has _ friends. ( )A. Three B. Five C. Four9. 閱讀短文,選擇正確答案。Hello,I''m Mike. Now let me tell you about my holiday. I travelled with my parents. We went to
20、London. We went there by plane. We visited Hyde Park and Tower Bridge. Hyde Park is very big and beautiful. We saw many people there. They sang and danced. Tower Bridge is very famous. We went to see Big Ben. It''s very old. We took many pictures there. We had a good time. And I want to visi
21、t New York next holiday.(1)Mike went to London_.A.by plane B.by train C.by bus(2)Mike travelled with his_.A.father B.mother C.parents(3)Hyde Park is_.A.small B.small and beautiful C.very big and beautiful(4)Tower Bridge is_.A.very old B.very famous C.very long(5)Mike wants to visit_ next holiday.A.B
22、eijing B.New York C.London10. 閱讀短文,選擇最佳答案。 Good morning, boys and girls. Shanghai is a big city. Nanjing Road is in the centre of Shanghai. It is very busy. Every day many people go to Nanjing Road. They like visiting the shops. They can buy clothes, clocks and watches, food and man
23、y other things there. They can also eat in the restaurants or stay in the hotels there. Many people visit Nanjing Road in the evening. The lights are bright and beautiful then. Shanghai is very nice. I live in Shanghai. I like Shanghai very much.1It'
24、's in the . ( )A. evening B. afternoon C. morning2Shanghai is a city. ( )A. small B. big C.
25、160;old3There are many on Nanjing Road. ( )A. shops B. cinemas C. libraries4People can buy there. ( )A. clot
26、hes B. watches C. both5At night we can see many there. ( )A. bright light B. bright lights C. some bright lights11. 閱讀下面短文,判斷正(T)誤(F)。Li Hua went to Canada
27、to visit his aunt on June 10th. He arrived at the airport at seven oclock. His aunt and cousin Wei picked him up. They went to aunts house by taxi. His aunt cooked Chinese food for him. It was delicious. After dinner, they watched TV together. Wei introduced many interesting things about Canada to L
28、i Hua. And they visited many famous places. On July 25th, Li Hua came back to China.1Li Hua went to Canada on July 10th. (_)2He arrived at the airport at seven oclock. (_)3His uncle picked Li Hua up. (_)4They went home by car. (_)5Li Hua came back to China on July 25th.
29、0;(_)12. 閱讀短文,判斷正誤。Mrs. Black: Get up, David. It''s time for breakfast.David: I can''t go to school today, Mum.Mrs. Black: What''s the matter?David: I have a headache and a cough.Mrs. Black: Oh, dear. You have a cold. I call Miss Li after breakfast.Mrs. Black: Hello, may I sp
30、eak to Miss Li?Miss Li: This is Miss Li speaking.Mrs. Black: This is David''s mother. David has a cold today. He can''t go to school. What lessons do you have today?Miss Li: Let me see. It''s Tuesday today. We have Chinese, English, Science and Art.Mrs. Black: Thank you, Miss
31、 Li.( )(1)It''s in the afternoon now.( )(2)David has a cold.( )(3)David calls Miss Li after breakfast.( )(4)Today is Tuesday.( )(5)They have six lessons today.13. 閱讀短文,判斷正誤。Today is a nice day! The sun is shining. The birds are singing! Many people are p laying in the park! They are very hap
32、py! Look, the three girls are dancing! There are two boys flying the kite! There is a boy under the tree. He is listening to music. Some men are fishing. I love this day!( )(1)It is a bad day.( )(2)The three girls are dancing.( )(3)The four boys are flying the kite.( )(4)A boy is listening to music.
33、( )(5)The men are swimming.14. 根據(jù)小短文,判斷正T誤FHello! My name is Lucy. Im ten years old. I am in Class One, Grade Four now. Our classroom is nice. I like my classroom.1His name is Lucy. (_)2She is ten years old. (_)3Lucy is in Grade four. (_)4Her classroom is nice. (_)5She doesnt lik
34、e her classroom. (_)15. 閱讀理解。There is a big supermarket near my home. It has three floors. There are 20 salesmen (男銷售員) and 30 saleswomen (女銷售員) in it. The manager (經(jīng)理) of the supermarket is a beautiful lady (女士).Clothes and shoes are on the first floor. Fruits and vegetables are on the second
35、floor. If you feel tired, you can go to the third floor to have a rest (休息). If you are hungry, you can eat something in the restaurant. It''s on the third floor too.What a nice supermarket!(1)There are _ floors in the supermarket.A. 2 B. 20 C. 3(2)The manager is a_.A. man B. lady C. girl(3)
36、_ are on the first floor.A. Clothes and shoes B. Clothes and fruits C. Fruits and shoes(4)_ are on the second floor.A. Dresses B. Apples C. T-shirts(5)If you are hungry, you can go to the _ floor.A. first B. second C. third16. 閱讀理解,判斷下列句子是否正確。Hello, boys and girls. My name is Lan Mao. I am 10, I hav
37、e a friend. Her name is Hong Tu. She has long hair, big eyes and ears. She has a small nose and a big mouth. She is friendly. We are good friends.( )(1)Lan Mao is ten years old.( )(2)Hong Tu has a small nose.( )(3)Lan Mao is friendly.( )(4)Hong Tu has short hair.( )(5)Lan Mao and Hong Tu are good fr
38、iends.17. 閱讀短文,判斷正誤:正確的寫“T”錯(cuò)誤的寫“F”Jane White is an American girl. She is a student. She is fifteen. Her father is Mr. White. Her mother is Mrs. White. Bob is her brother. He is a student,too. He is in a black jacket. Jane is in a red jacket. She is a nice girl.1Jane White is English.(_)2She is a stu
39、dent.(_)3Mr. White is her mother.(_)4Jane is fourteen.(_)18. 根據(jù)短文內(nèi)容判斷句子正誤。Hello! I have a friend. She is tall and thin. She has big eyes and a small red mouth. She has long black hair. She is very beautiful. She is a good student. She likes music, science and sports. She likes beef, fish and rice fo
40、r lunch. Who is she? You are right! She is Susan.( )(1)My friend is Susan.( )(2)She is short and thin.( )(3)She likes beef,milk and rice for lunch.( )(4)Susan has small eyes and a big mouth.( )(5)Susan is tall and strong.( )(6)Susan has long black hair.19. 根據(jù)對(duì)話內(nèi)容判斷正誤。Mum: Here is the restaurant.Mum: What do you
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 福建船政交通職業(yè)學(xué)院《建筑工程測(cè)量實(shí)訓(xùn)》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 湖北警官學(xué)院《藥品生產(chǎn)質(zhì)量管理工程》2023-2024學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 安徽工業(yè)經(jīng)濟(jì)職業(yè)技術(shù)學(xué)院《制冷與熱泵》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 玉溪師范學(xué)院《中級(jí)法語》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 寧夏體育職業(yè)學(xué)院《采礦CAD(井工)》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 2025《建筑工程施工監(jiān)理合同示范文本》(GF)
- 重慶工貿(mào)職業(yè)技術(shù)學(xué)院《單片機(jī)原理及接口技術(shù)實(shí)驗(yàn)》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 2024-2025學(xué)年陜西省西安三中高考臨考沖刺歷史試題試卷含解析
- 江蘇聯(lián)合職業(yè)技術(shù)學(xué)院《電路分析理論》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 湖南郵電職業(yè)技術(shù)學(xué)院《金融與保險(xiǎn)》2023-2024學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 2025年全球及中國(guó)雙金屬氰化物(DMC)催化劑行業(yè)頭部企業(yè)市場(chǎng)占有率及排名調(diào)研報(bào)告
- Unit5Amazing nature 說課稿(6課時(shí)) -2024-2025學(xué)年外研版(2024)英語七年級(jí)下冊(cè)
- 2025年國(guó)家林業(yè)和草原局直屬事業(yè)單位招聘應(yīng)屆畢業(yè)生231人歷年高頻重點(diǎn)提升(共500題)附帶答案詳解
- 跨欄跑技術(shù)教學(xué)課件
- 產(chǎn)業(yè)鏈韌性理論研究新進(jìn)展與提升路徑
- 2025年重慶出版集團(tuán)招聘筆試參考題庫含答案解析
- 2024年度部隊(duì)食堂蔬菜糧油供應(yīng)合同規(guī)范范本3篇
- (T8聯(lián)考)2025屆高三部分重點(diǎn)中學(xué)12月第一次聯(lián)考評(píng)物理試卷(含答案詳解)
- 【MOOC】化工安全(下)-華東理工大學(xué) 中國(guó)大學(xué)慕課MOOC答案
- 2024年10月廣東高等教育自學(xué)考試5743基礎(chǔ)營(yíng)養(yǎng)學(xué)試題及答案
- 《連續(xù)性腎替代治療容量評(píng)估與管理專家共識(shí)》解讀課件
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論