階段評(píng)估檢測(cè)1_第1頁(yè)
階段評(píng)估檢測(cè)1_第2頁(yè)
階段評(píng)估檢測(cè)1_第3頁(yè)
階段評(píng)估檢測(cè)1_第4頁(yè)
階段評(píng)估檢測(cè)1_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩12頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、階段評(píng)估檢測(cè)一Unit 1Festivals around the world(時(shí)間:120分鐘滿分:150分)第卷第一部分:聽(tīng)力(共兩節(jié),滿分30分)第一節(jié)(共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分)聽(tīng)下面5段對(duì)話。每段對(duì)話后有一個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng),并標(biāo)在試卷的相應(yīng)位置。聽(tīng)完每段對(duì)話后,你都有10秒鐘的時(shí)間來(lái)回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對(duì)話僅讀一遍。1What will the speakers do next?AThey arent both anxious to try Italian food.BThey are likely to have din

2、ner together.CThe man will treat the woman tonight.2What does the man mean?AHe likes his job.BHe hates his job.CHe will quit his job.3What does the woman mean?AThe winter has just begun.BIt is still warm.CIt has been snowing for some time.4What does the man think of the sofas?AThey are expensive. BT

3、hey are comfortable.CThey are highquality.5What is the womans opinion?AShe likes Johns jacket.BJohn looks good in anything. CJohn should get a new jacket.第二節(jié)(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分)聽(tīng)下面5段對(duì)話或獨(dú)白。每段對(duì)話或獨(dú)白后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng),并標(biāo)在試卷的相應(yīng)位置。聽(tīng)每段對(duì)話或獨(dú)白前,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題5秒鐘;聽(tīng)完后,各小題將給出5秒鐘的作答時(shí)間。每段對(duì)話或獨(dú)白讀兩遍。聽(tīng)第

4、6段材料,回答第67題。6Where did Mr.Zhang learn English?AIn China. BIn the United States.CIn Great Britain.7Which Englishspeaking country has Mr.Zhang visited?AGreat Britain. BCanada. CThe United States.聽(tīng)第7段材料,回答第810題。8How much extra money altogether will the man have to pay if they go a stop further?A30 penc

5、e. B60 pence. COne pound thirty pence.9What do we know about the man?AHe will walk back all the way.BHe is traveling alone.CHe will not go a stop further.10How is the man going to the Cable Street?ABy bus. BBy taxi. CBy bike.聽(tīng)第8段材料,回答第1113題。11What does the man ask Barbara to do?AWrite a paper for hi

6、m.BAttend his birthday party.CPlay football with him.12Where will the man probably have his party?AAt his house. BIn the classroom. CAt a hotel.13When will the man come to pick Barbara up?AAt 3:00. BAt 4:00. CAt 5:00.聽(tīng)第9段材料,回答第1416題。14What do we know about the bike?AIt has ten speeds.BIt was bought

7、half a year ago.CIt cannot be ridden round the hills.15How much will the man have to pay for the bike if he takes it now?A$700. B$750. C$800.16Why does the woman want to sell the bike?AShe is badly in need of some money.BThere is not enough room to keep it.CShe has just got a new one.聽(tīng)第10段材料,回答第1720

8、題。17When did the agent come to the womans house?AIn the morning. BIn the afternoon.CIn the evening.18Why did the woman sell her house?AHer husband had got a higher position.BHer husband had lost his job.CShe wanted to have a bigger one.19Why did not the agent call on the woman early in the morning?A

9、His telephone went out of order.BThe buyers had to leave soon.CHe began to work at 7:00 am.20What can we learn from the talk?AThe couple bought the house in cash.BThe couple bought the house in check.CThe couple bought the house on loan.聽(tīng)力材料Text 1M: Mary, would you join me for dinner tonight?W: You

10、treated me last weekend, now its my turn. Shall we try something Italian?Text 2M: Washing dishes in the restaurant every day is really boring.W: Why dont you quit and deliver flowers for me?Text 3M: I think its going to snow now.W: Going to snow? The ground is already covered.Text 4W: Lets stop and

11、look at this furniture, Billy. Have you ever seen more beautiful sofas?M: Quite often and for much less money too.Text 5M: John looks good in that old jacket, doesnt he? The colour goes well with his hair.W: I still wish hed get a new one.Text 6W: Mr.Zhang, you speak excellent English.M: Thank you.W

12、: Where did you learn it?M: Mainly in China.W: Have you ever been to any Englishspeaking country?M: Yes. I have been to the United States for a short visit to attend a meeting.W: Its really surprising that you learned English so well.M: Thank you. But we have a lot of good teachers from Englishspeak

13、ing countries, such as Britain, Canada and Australia.Text 7W: Next!M: OK. Er. two to Cable Street, please.W: Thats one pound thirty each. Two pounds sixty altogether. OK. Thank you very much.M: Thanks. Can you tell us when to get off?W: Yes, I will, and make sure you get off because., if you go a st

14、op further.M: Yes?W: You have to pay another thirty pence each.M: Oh, I see.W: Plus youll have to walk all the way back again.M: Oh, thats silly.Text 8M: Hi, Barbara, can you spare two minutes for me?W: Of course, what can I do for you?M: I will have my birthday party at home tonight.W: Congratulati

15、ons. You are 16, right?M: Right. Id like you to come to my party very much.W: No problem. I am so careless and I almost forget it.M: Yeah, you are so busy recently with your paper.W: But I have finished it last night.M: Then you should have a good rest.W: Great! I am glad to accept your invitation.M

16、: OK. I will pick you up at 5:00 after school.W: Wonderful. Im free from 4:00 and call me when you arrive.Text 9M: Hello. I saw your advertisement in the newspaper about the bicycle youve got for sale and Ive come to have a look at it.W: Yes, right. Come with me. Here it is.M: Oh, I see. How old is

17、it?W: Ive only had it for a year.M: How much do you want for it?W: Im selling it for $750.M: Thats a lot of money.W: Well, not really. Its not very old, and its an expensive model. It has ten speeds. You can ride it round the hills.M: It still seems too expensive.W: Well, a girl came yesterday and s

18、aid shed like to buy it, but if you want to take it immediately, Ill give it to you for $50 less than the price. I havent got room to keep it.Text 10W: When my husband was out of work, we put our house up for sale. Three weeks later, it was still on the market. I became a busy housekeeper. Every roo

19、m had to be kept tidy, and dishes had to be washed and put away when used. Then one day the doorbell rang unexpectedly at 8 am.Sleepily, I opened the door and saw our agent standing there with a couple from New York. “There was no time to call,” he explained, “because the couple has to catch a plane

20、 home.” The three people made their way past the dirty breakfast dishes on the kitchen table and into a bedroom with unmade beds. As I went into a bathroom to comb my hair, I heard the man saying something to his wife. Then they both laughed. Two days later, the agent phoned me that the couple had b

21、ought the house. He repeated what the buyer had said when he handed over the check the following day. “That house was a warm, livedin house, just like ours.”答案:1.B2.B3.C4.A5.C6.A7.C8.B9.C10.A11.B12.A13.C14.A15.A16.B17.A18.B19.B20.B第二部分:閱讀理解(共兩節(jié),滿分40分)第一節(jié)(共15小題;每小題2分,滿分30分)閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中

22、,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。AAbout ten years ago when I was an undergraduate in college in New York, I was working as a practice student at my Universitys Museum of Natural History. One day while I was working at the cash register in the gift shop, I saw an elderly couple come in with a little girl in wheel

23、chair.As I looked closer at this girl, I saw that she was seated on her chair. I then realized she had no arms or legs, just a head, neck and the trunk of the human body. She was wearing a little white dress with the patterns of red roses and yellow dots.As the couple wheeled her up to me I was look

24、ing down at the register. I turned my head toward the girl and gave her a wink(眨眼示意). As I took the money from her grandparents, I looked back at the girl, who was giving me the most beautiful, largest smile I have ever seen.All of a sudden her handicap was gone and all I saw was this beautiful girl

25、, whose smile just melted(溶化) me and almost instantly gave me a completely new sense of what life is all about.I immediately felt full of hope and confidence. She took me, a poor, unhappy college student, into her world, a world of smiles, love and warmth.That was ten years ago, but I still remember

26、 it clearly as if it happened just yesterday. Im a successful business person now and whenever I get down and think about the troubles of the world, I think about that little girl and the remarkable lesson about life that she taught me.21The writer was_a decade ago.Aa worker working in a universityB

27、a teacher teaching in a collegeCa clerk working in a museumDa university student who had not yet taken a degree解析:根據(jù)文章前兩句可知,十年前的作者是紐約一所大學(xué)在讀的學(xué)生。答案:D22What does the underlined word “handicap” in Paragraph 4 probably mean?ALife difficulty. BTroublesome problem.CFailure in work. DPhysical disability.解析:

28、根據(jù)文章第一段可知這個(gè)小姑娘身有殘疾,而作者在被她的笑容所感動(dòng)后,感到她并沒(méi)有殘疾。答案:D23How did the writer probably feel before meeting the disabled girl?AShe felt full of hope.BShe was filled with confidence.CShe felt unhappy because of poverty.DShe felt life was beautiful.解析:根據(jù)文章第四段最后一句“She took me, a poor, unhappy college student.”可知作者

29、遇到這個(gè)女孩之前曾經(jīng)因?yàn)樨毟F而不快樂(lè)。答案:C24Which of the following would be the best title?AA Disabled Girl BA Disabled Girls SmileCFull of Hope DFull of Confidence解析:通覽全文可知,本文主要講了一個(gè)殘疾女孩的笑容教會(huì)我的人生道理,故B項(xiàng)正確。答案:BBWhat do you want to be when you grow up? A teacher? A doctor? How about an icecream taster?Yes, there really i

30、s a job where you can get paid to taste ice cream. Just ask John Harrison an “Official Taste Tester” for the past 21 years. Testing helps manufacturers(制造商) to be sure of a products quality. During his career Harrison has been responsible for approving large quantities of the sweet ice creamas well

31、as for developing over 75 flavors(口味)Some people think that it would be easy to do this job; after all, you just have to like ice cream, right? Notheres more to the job than that, says Harrison, who has a degree in chemistry. He points out that a dairy or foodscience degree would be very useful to s

32、omeone wanting a career in this “cool” field.In a typical morning on the job, Harrison tastes and assesses 60 ice cream samples. He lets the ice cream warm up to about 12. Harrison explains: “You get more flavor from warmer ice cream, which is why some kids like to stir(攪拌) it, creating icecream sou

33、p.”While the ice cream warms up, Harrison looks over the samples and grades each one its appearance. “Tasting begins with the eyes,” he explains. He checks to see if the ice cream is attractive and asks himself, “Does the product have the color expected from that flavor?” Next its time to taste!Cont

34、inuing to think up new ideas, try out new flavors, and test samples from so many kinds of ice cream each day keeps Harrison busy but happyworking at one cool job.(2014江蘇溱潼中學(xué)月考) 25What is John Harrisons job?AAn official.BAn icecream taster.CA chemist. DAn icecream manufacturer.解析:通過(guò)第二段“Yes, there rea

35、lly is a job where you can get paid to taste ice cream. Just ask John Harrison an Official Taste Tester for the past 21 years.”說(shuō)明John就是通過(guò)品嘗冰淇淋獲得收入的人,也就是冰淇淋品嘗家。選擇B項(xiàng)。答案:B26According to John Harrison, to be qualified(合格的) in the “cool field”, it is helpful to _.Akeep a diary of workBhave a degree in re

36、lated subjectsChave new ideas every dayDfind out new flavor each day解析:根據(jù)第三段“He points out that a dairy or foodscience degree would be very useful to someone wanting a career in this cool field.”說(shuō)明想要從事這個(gè)行業(yè)的人,要有相關(guān)學(xué)科學(xué)位。選擇B項(xiàng)。答案:B27What does Harrison do first when testing ice cream?AHe stirs the ice cre

37、am. BHe examines the color of the ice cream.CHe tastes the flavor of the ice cream.DHe lets the ice cream warm up.解析:根據(jù)第四段“He lets the ice cream warm up to about 12F. Harrison explains:You get more flavor from warmer ice cream.”說(shuō)明他在觀察和品嘗冰淇淋前要把冰淇淋加熱。選擇D項(xiàng)。答案:D28Which of the following is probably the b

38、est title of the passage?ATasting with EyesBFlavors of Ice CreamCJohn Harrisons LifeDOne Cool Job解析:本文以John Harrison為例子介紹了一個(gè)品嘗冰淇淋的職業(yè),所以用cool是雙關(guān)語(yǔ),表示“涼爽和酷的工作”,選擇D項(xiàng)。答案:DCIt is common and usual to see people freak_out when they face challenges(挑戰(zhàn)) in their life. We all pass in different life problems an

39、d challenges. No one is free of life problems. Only a dead man faces no problem. As long as you are alive, challenges are everywhere.How do you face problems and challenges in your life? Problems and challenges are the building blocks of your personality. They make you who you are. Besides, whether

40、what happened in your life builds or destructs you depend on how you look at it.If you take your problems as troubles, they will be troubles and may cause destruction. If you take them as constructive tools, you are going to be built up on them.Problems are everywhere. No one can avoid them. And the

41、y are good too. They open up a different look and opportunity if you are willing to see. When you face troubles, do not frustrate or freak out.Just cool yourself up and think. Think in a different direction. Think in a positive way. Every problem has its own good as well as bad sides. Focus on the g

42、ood one. Look at the bright side.Besides, there is always a good person, perhaps your mom or dad, or one of your friends, right beside you who can turn everything in to your best if you are willing to turn to them. No matter what happens, they will be there to help you. Trust them and they will neve

43、r let you down. All you need to know is that you are loved wherever you are.29Whats the meaning of the underlined phrase “freak out” in Paragraph 1?AFeel shy. BStay calm.CKeep up. DFeel upset.解析:根據(jù)第三段中的“When you face troubles, do not frustrate or freak out.”可知,freak out應(yīng)與frustrate類似,為負(fù)面的意義,如“不安,害怕,沮

44、喪”之類,故D為正確答案。答案:D30According to the last paragraph, when were in trouble, we should_.Anot depend on our parentsBbe not aloneCbelieve ourselvesDbe not confident解析:根據(jù)最后一段中“No matter what happens, they will be there to help you.”可知,作者說(shuō),無(wú)論發(fā)生什么,總會(huì)有人愿意陪伴我們,我們并不孤獨(dú)。故B為正確答案。答案:B31Whats the authors purpose in

45、 writing the passage?ATo encourage readers.BTo compare different lives.CTo prove an opinion.DTo explain what is life.解析:通讀全文可知,文章的主題是如何正確面對(duì)困難與挑戰(zhàn),所以作者鼓勵(lì)讀者以一種積極樂(lè)觀勇敢的態(tài)度去面對(duì)人生坎坷。答案:AD Opening week specials at Munchies Food Hall. At the corner of Green and Brown Streets in the city. Monday, 7th of January

46、 until Sunday, 13th of January, 2014. Feast until youre full! Come down to Munchies this week to enjoy the special dishes on offer at all of our food outlets.Order from the following:Succulent chicken riceSpicy salty beefDelicious noodle dishesPlump pork chopsSeafood specialtiesCrunchy vegetablesSwe

47、et tropical fruitHalal food is available at the stall Malay Food Heaven.eq x(aal(10%discount折扣,On all orders above,$20,00)Win Prizes and Gifts!Spend $20.00 or more and win instant prizes from our lucky draw box.Collect a free party balloon and whistle for each young diner.Enjoy a free meal if you ar

48、e the first customer of the day at any of our stalls.Win a holiday to Western Australia.A free raffle ticket is given to everyone here.Just fill in your information and place your entry in the box provided.Winner to be announced in The Straits Times on the 15th of January.Between 7:00 pm. and 8:00 p

49、m. each evening until the 10th of January, your favorite Channel 3 television actors and singers will entertain you:May Lee Jackie ChenKim Yap KamalAutograph sessions will follow each performance! And who will be our extra special mystery star? Come down on Saturday at noon to find out.(2014宣威六中月考)

50、32Munchies Food Hall does NOT sell _.Alamb(羔羊) BbeefCpork Dchicken解析:從廣告的第一段Order from the following 里面的內(nèi)容可知沒(méi)有羔羊,選擇A項(xiàng)。答案:A33The prices at Munchies are _.Alower than usual Bbargain prices for the openingClower for two people Dlower if you spend $21.00解析:從第三段“Win Prizes and Gifts! Spend $20.00 or more

51、 and win instant prizes from our lucky draw box.”可知,如果你花21美元價(jià)格可以低一些。選擇D項(xiàng)。答案:D34Everyone who eats at Munchies will receive a _.Afree raffle ticketBlucky draw coupon Cfree mealDballoon and whistle解析:從第三段Win Prizes and Gifts!部分可知只有A項(xiàng)優(yōu)惠是人人可以享受到的,其它幾項(xiàng)享受對(duì)象都有所限制。選擇A項(xiàng)。答案:A35I will find out who has won the t

52、rip to Western Australia when I _.Awatch Channel 3 television Bcome down to Munchies at noonCread The Straits Times on the 15th of January Dattend the lucky draw at Munchies Food Hall解析:從廣告的第四部分“Winner to be announced in The Straits Times on the 15th of January.”可知,閱讀1月15號(hào)的The Straits Times可知誰(shuí)獲得了去西澳

53、大利亞的旅游。選擇C項(xiàng)。答案:C第二節(jié)(共5小題;每小題2分,滿分10分)根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。How to Become a Healthy Person?36_The following are some healthy lifestyle tips that will help you on how to be a healthy person. We all know that our minds control our actions, and so does our thoughts, and this is why th

54、e happy and optimistic people live longer and healthier! In this modern world, we often pay more attention to the negative(負(fù)面的,消極的) than the positive! Believe it or not, the more negative thoughts you have in your mind, the more outcomes of your efforts will be. No matter what the situation is, you

55、need to change your thoughts and practice to pay attention to the positive. Make you have enough sleep.You need to give enough rest to your body and mind which will only come from a good eight hours sleep. This will not only make your body and mind fresh, but also make you more active and relaxed. S

56、ome tips for better sleep would be to stay away from such things as socalled “energy drinks”_37_38_Have you seen the group of old people in the park who form a round circle and start laughing as if they would win a million dollars for it? No matter how funny it looks, the benefits of laughter are a

57、way beyond our imagination. If you feel like smiling, just smile! No matter what, wear that beautiful smile on your lips and make sure it is always there.Eat healthily and exercise.Eating healthy foods and balancing it with the right amount of exercise is extremely important._39_Such food makes you

58、feel light and active! Wake up early in the morning and start with proper exercise. A 30minute walk or run will not only make you physically healthy and active, but also make you more flexible and your mind smart.40_The way you look upon yourself is the way you look upon your life. It is very import

59、ant for a person to have selfesteem(自尊), for it is your attitude that decides your life. No matter what you have done so far, its the way you look upon yourself that really matters. Think what person you want to be and keep to it. Work hard towards becoming the person you want to be. (2014昆明三中期中) AE

60、njoy whatever you do.BTry to eat as much fruit and vegetables as possible.CLaughter is the best medicine.DIf you want real health, sleep is all you need to have.EChange your thoughts to positive.FRespect yourself and be the person you want to be.GKeep ones name in mind.答案:36.E37.D38.C39.B40.F第三部分:英語(yǔ)

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論