版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、北京市平谷區(qū)2021屆高考一模英語(yǔ)試題一、完形填空I was with my mother one day as we took a walk while window shopping. We both knew we wouldnt buy much.I remember I was looking up at the people passing by. Ladies wore 1. clothes and beautiful jewelry.Men wore expensive scents. An uneasy feeling started to 2, in my chest. I
2、 could deny it no longer that I was ashamed of my mother.We lived in a small overpriced apartment building in a high-class neighborhood. Mom chose to move there because she knew the schools were good. I realized for the first time that we didnt 3. there.I could sec the heavy 4. around moms eyes and
3、mouth. She wore cheap clothes and worn-out shoes.Her eyes were 5. from working long hours to make ends meet,and her hair was too gray tor her age. My mom is nothing extraordinary, yet at that moment, she stood out because she was just so plain. I didnt want to be seen with her. I felt embarrassed ab
4、out being at her side.We were standing in the middle of a high-end 6. .and mom was holding a sweater. This will look good on you. Do you want it? It was much too expensive, which would cost half of her monthly wages, but I almost 7. answered yes.Then I took a closer look at the small tired woman wit
5、h a big 8. on her face. She was happy to be giving me something so nice. I wanted to say something, but my word 9. in my throat.Suddenly, I was no longer 10.of her, but of myself. Do you want it? My mom repealed. No,thanks, mom.1. A. fancyB. ordinaryC. looseD. cheap2. A. fadeB. disappearC. escapeD.
6、settle3. A. possessB. appreciateC. belongD. accept4. A. looksB. linesC. painsD. expressions5. A. brightB. clearC. excitedD. tired6. A. storeB. schoolC. officeD. apartment無(wú)目的地;B. hesitantly猶豫地;C. thoughlessly不假思索地;D. willingly樂(lè)意地。根據(jù)后文4tShc was happy to be giving me something so nice.”和見(jiàn)作者是不假思索地說(shuō)“是的故選
7、C。8. 考查名詞詞義辨析。句意:然后我仔細(xì)看了看這個(gè)瘦小疲憊的女人,她臉上掛著燦爛的笑容。A. shame 羞愧;B. smile 微笑;C. surprise 驚訝;D. relief 寬慰。根據(jù)后文tkShe was happy to be giving me something so nice.”因?yàn)閶寢寴?lè)意給我買好的東西,當(dāng)作者說(shuō)“是”的時(shí)候,媽媽會(huì)微笑。故選B。9. 考查動(dòng)詞詞義辨析。句意:我想說(shuō)點(diǎn)什么,但話到嘴邊又哽住了。A. started開(kāi)始;B. died死;C. appeared 出現(xiàn);D. rushed匆忙。根據(jù)I wanted to say something, bu
8、t可知,作者的話應(yīng)該是沒(méi)有說(shuō)出來(lái),要說(shuō)的話在喉嚨 的位置死掉了(即哽住了)。故選B。1().考查形容詞詞義辨析。句意:突然間,我不再為她感到羞恥,而是為我自己感到羞恥。A. fond喜歡的;B. proud驕傲的;C. frightened害怕的;D. ashamed遺憾的。根據(jù)前文媽媽過(guò)得很不容易可以推測(cè)在孩子的 心中可能會(huì)為此羞愧,根據(jù)后文but of myself. Do you want it? My mom repeated. No, thanks, mom.”可以推 斷,作者不再為母親感到羞愧了,故選D?!敬鸢浮緼1. DC2. CD3. AC4. BB5. DH-13【解析】本文
9、是一篇說(shuō)明文。文章主要介紹了幾個(gè)具有吸引力的博物館。6. 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) British Museum 部分From Egyptian mummies and pieces of the Parthenon to the game-changing Rosetta Stone and an enormous Easter Island figure, the British Museum covering 18.5 acres 一 is not just one oi Londons best museums, but one of the worlds.(從埃及木乃伊和帕臺(tái)農(nóng)神廟的碎片到改
10、變游戲 規(guī)則的羅塞塔石頭和巨大的復(fù)活節(jié)島雕像,占地18.5英畝的大英博物館不僅是倫敦最好的博物館之一,也是 世界上最好的博物館之)”可知,如果你對(duì)埃及木乃伊感興趣,你應(yīng)該去看看British Museumo故選B。12, 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Victoria and Albert Museum 中的“PHONE +44 20 7942 2000”及“Highlights include the notebooks of Leonardo da Vinci, arts by Picasso, a copy of the first edition of the collected works of
11、 Shakespeare, art treasures from Medieval and Renaissance Europe, and one of the most comprehensive jewelry collections in the world.(亮點(diǎn)包括達(dá)芬奇的筆記本、畢加索的藝術(shù)、莎士比亞作品集第一版的復(fù)制品、中世紀(jì)和文藝復(fù)興時(shí) 期歐洲的藝術(shù)珍品,以及世界上最全面的珠寶收藏之一)可知,為了欣賞莎士比亞的作品,應(yīng)該打號(hào)碼44 20 7942 2000。故選 C。13. 推理判斷題。根據(jù)第一段With over 250 registered art institutions
12、,London is one of the worlds greatest cultural capitals. The citys museums arc a huge draw especially for first-time visitors/倫敦?fù)碛?250 多家注冊(cè) 藝術(shù)機(jī)構(gòu),是世界上最大的文化之都之一。這個(gè)城市的博物館是一個(gè)巨大的吸引力尤其是對(duì)首次游客) 可知,我們可以在網(wǎng)站的旅游板塊閱讀到本文。故選Do【答案】11. BC12. D14-16【解析】這是一篇記敘文。文章主要講述了作者在支教的時(shí)候,在一個(gè)月的時(shí)間里學(xué)生之間的那種友愛(ài)給作者留下了 深刻的印象。13. 細(xì)節(jié)理解題。根
13、據(jù)第一段中“That summer, I went to a small and rather remote village of Manitobas as a substitute for a sick teacher.(那年夏天,我去了馬尼托巴省一個(gè)偏僻的小村莊,代替一位生病的老師。廣可知,作 者去了一個(gè)偏僻的小村莊去教學(xué)。故選B項(xiàng)。14. 詞義猜測(cè)題。根據(jù)understood that what I had seen from the childrens eyes and faces, which I had thoughtwas the expression of indifferen
14、ce, turned out to be a great pain.(我明白 了,我從孩子們的眼神和臉 I:所看到的, 原本以為是表情,其實(shí)是一種巨大的痛苦。)由我從孩子們的眼睛和臉上看到的,我原以為是表情,結(jié)果是很痛苦的,可知?jiǎng)澗€單詞indi(Terence應(yīng)該是“漠不關(guān)心的”。故選A項(xiàng)。15. 推理判斷題。根據(jù)最后一段中After four oclock, I saw that many children were waiting for me at the school gate. There were more than 20 children in total. Some of th
15、em walked in front to guide me. The others held me tightly, which almost made me unable to walk. Five or six younger children took my hand and gently led me forward, just like leading a blind guy.(四點(diǎn)鐘以后戒看到許多孩子在學(xué)校門口等我。總共有20多個(gè)孩子。他 們中的一些走在前面給我引路。其他人緊緊地抱著我,這幾乎使我無(wú)法行走。五六歲的孩子拉著我的手,輕輕 地領(lǐng)著我往前走,就像領(lǐng)著一個(gè)盲人一樣。廣可知
16、,作者應(yīng)該被這些孩子的愛(ài)所感動(dòng)。故選c項(xiàng)?!敬鸢浮緽14. AC17-20 解析】這是一篇說(shuō)明文。學(xué)習(xí)編程有沒(méi)有未來(lái)呢?文章將帶您走進(jìn)編程的世界。15. 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)原文第二段Today, even small computers can do complex calculations quickly, but they need clear commands in binary (二進(jìn)制)fbrm.(今天,即使是小型計(jì)算機(jī)也能快速地進(jìn)行復(fù)雜的計(jì)算,但它們 需要二進(jìn)制格式的清晰命令。)可知即使是小型計(jì)算機(jī),如果機(jī)器語(yǔ)言中有清晰的命令,也能進(jìn)行復(fù)雜的計(jì)算。 故選Ao主旨大意題。根據(jù)原文第三段
17、tlThere are many different ways to write code, but they all share some basic principles. Once you understand those principles, the sky is the limit.(有許多不同的方法來(lái)編寫代碼,但它們都 有一些共同的基本原則。一旦你理解了這些原則,你就會(huì)有無(wú)限可能。)可知這一段講的是計(jì)算機(jī)編程的訣竅 在哪里。故選C。16. 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)原文第五段To help people to create their own code, rumprofits like c
18、 and major companies like Google have created free resources to help teach basic programming.(為了 幫助人們創(chuàng)建自己的 代碼,這樣的非營(yíng)利組織和谷歌這樣的大公司創(chuàng)建了免費(fèi)資源來(lái)幫助教授基本的編程。)可知B. People can learn basic programming with some free resources.(人們可以通過(guò)一些免費(fèi)的資源學(xué)習(xí)基本的編程) 正確。故選B。17. 推理判斷題。根據(jù)原文倒數(shù)第二段Above all, as technology
19、becomes more and more prevalent, reading and writing code will be a way to understand how the world around you works.(最重要的是,隨著技術(shù)變得越來(lái)越普 遍、閱讀和編寫代碼將成為理解周圍世界如何工作的種方式)可知文章的目的在鼓勵(lì)人們學(xué)習(xí)編程。故選 Do【答案】16. AC17. B 2(). DDear friends.Today, I am going to talk about how to improve English listening and speaking abi
20、lities, which are important to our study and future life.Howevenmost of the students feel it difficult to understand and communicate with others in English. Here is my advice fbr improving English listening and speaking abilities. Firstly, speak English more, both in and out of class. Try your best
21、to communicate with your classmates in English. Dont be afraid of making mistakes because making mistakes is quite natural. I think the more you speak, the better your English will be. Secondly, you pay more attention to English TV presenters in order to improve your listening when you are watching
22、TV at home. Im sure you will make great progress as time goes on. In conclusion, I wish you every success with your studies.22-25【解析】本文是一篇記敘文,主要講述了杰米六歲時(shí)開(kāi)始跳舞,但那時(shí)在白金漢許多人認(rèn)為芭蕾舞不是一件有男子氣 概的事。但是他非常努力,杰米貝爾13歲時(shí)贏得了電影中比利艾略特的主演。22. 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段Jamie began dancing at the age of six after watching his older sister
23、 dance and accompanying her to competitions all over England. ”杰米六歲時(shí)開(kāi)始跳舞,在那之前,他看到他的姐姐跳舞,并陪 她參加了全英格蘭的比賽??芍苊琢鶜q開(kāi)始跳舞的。故答為Jamie began dancing at the age of six.23. 推理判斷題。根據(jù)第三段Many people in Billingham,where Jamie grew up, did not think ballet was a manly thing to do,so Jamie didnt tell anyone about it.”
24、在杰米在白金漢長(zhǎng)大,許多人認(rèn)為芭蕾舞不是一件有男子氣概 的事,所以杰米沒(méi)有告訴任何人。可知在白金漢許多人認(rèn)為芭蕾舞不是一件有男子氣概的事。故答為They did not think ballet was a manly thing to do.24. 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段4After they found out about his dancing,his close friends accepted it,but some of the other boys at his school teased him and called him names like ballerina boy a
25、nd girlie boy.他們發(fā)現(xiàn)他跳舞后, 他的好朋友們接受r,但是學(xué)校里的其他男生取笑他,叫他“芭蕾舞男孩和“小妞男孩“??芍诎l(fā)現(xiàn)他跳舞后, 他的好朋友們接受了,并沒(méi)有嘲笑他。故答案為:After finding out about Jamies dancing, his friends laughed at him. Because his close friends accepted it, didnt laugh at him.25. 開(kāi)放式題目。這是一道開(kāi)放式題目,只要合情合理即可。所以可以填:海倫凱樂(lè)一歲多的時(shí)候,因?yàn)榘l(fā)高 燒,她的眼睛看不到,耳朵聽(tīng)不到,但是她以自強(qiáng)不息的頑
26、強(qiáng)毅力,掌握了英、法、德等五國(guó)語(yǔ)言。故回答為:Yes. When Helen Keller was more (han one year old, her eyes couldnt see and ears couldnt hear because of her high fever. However, with her perseverance, she mastered English, French and German.【答案】Jamie began dancing at the age of six.22. They did not think ballet was a manly
27、thing to do.23. After finding out about Jamies dancing, his friend。laughed al him. Because his close friends accepted it, didnt laugh at him.24. Yes. When Helen Keller was more than one year old, her eyes couldnt see and ears couldnt hear because of her high fever. However, with her perseverance, sh
28、e mastered English, French and German.26-28【解析】這是一篇說(shuō)明文。本文講述了人與自然應(yīng)該和諧相處。25. 考查時(shí)態(tài)。句意:例如,美洲印第安人認(rèn)為,”人類是自然的一部分,自然也是人類的一部分”。根據(jù)時(shí)間狀 語(yǔ)In ancient times, uf知用一般過(guò)去時(shí)態(tài),故填believed考查不定式。句意:他們用更多的土地建造建筑物,捕獲一些野生動(dòng)物以滿足自己的需要。use sth to do sth. 用某物做某事,故填to make.26. 考查副詞。句意:在這個(gè)過(guò)程中,人類逐漸失去了與大自然的聯(lián)系,甚至使之失去平衡。修飾動(dòng)詞,所以用 副詞,故填gra
29、duallyo【答案】26. believedto make27. gradually29-31【解析】這是一篇記敘文。本文講述了作者和三個(gè)以前的同學(xué)在河邊釣魚,救了落水兒童的故事。28. 考查名詞的數(shù)。句意:突然,我們聽(tīng)到救命!救命??!救命啊!的呼喊聲。該空作句子主語(yǔ),用名詞, 后面列出了幾個(gè)help,所以用復(fù)數(shù)名詞,故填crieso考查連詞。句意:群小孩在哭,因?yàn)橐粋€(gè)男孩掉進(jìn)河里,正在掙扎著。表示“因?yàn)?所以用because引導(dǎo) 原因狀語(yǔ)從句,故填because.29. 考查時(shí)態(tài)和語(yǔ)態(tài)。句意:當(dāng)男孩被拉上岸時(shí),我們松了一口氣。“這個(gè)男孩和拉之間是被動(dòng)關(guān)系,用被 動(dòng)語(yǔ)態(tài);描述過(guò)去的事情,所以
30、用一般過(guò)去時(shí);主語(yǔ)為單數(shù)名詞,謂語(yǔ)動(dòng)詞用單數(shù),故填was pulled,【答案】27. criesbecause28. was pulled32-35【解析】這是一篇說(shuō)明文。文章講述了亞洲大學(xué)發(fā)展迅速,一些西方大學(xué)面臨著失去許多國(guó)際優(yōu)秀學(xué)生和他們帶來(lái)的 大量收入的風(fēng)險(xiǎn)。29. 考查現(xiàn)在分詞。句意:泰晤士高等教育公布了 2021年世界大學(xué)排名,北京清華大學(xué)成為有史以來(lái)第 一所闖入前20名的亞洲院校。此處是with的復(fù)合結(jié)構(gòu),根據(jù)Tsinghua University in Beijing和become之間是 主動(dòng)關(guān)系,因此要用現(xiàn)在分詞,作賓補(bǔ)。故填becomingo考查過(guò)去分詞。句意:牛津大學(xué)連
31、續(xù)第五年位居榜首,其次是斯坦福、哈佛、加州理工和麻省理工。根 據(jù)謂語(yǔ)took可知此處要用非謂語(yǔ)動(dòng)詞,由follow和句子Stanford, Harvard, Caltech and MIT之間是被動(dòng)關(guān)系, 所以用過(guò)去分詞,作狀語(yǔ)。故填followedo30. 考查時(shí)態(tài)和主謂致。句意:亞洲大學(xué)發(fā)展迅速,些西方大學(xué)面臨著失去許多國(guó)際優(yōu)秀學(xué)生和他們帶 來(lái)的大量收入的真正風(fēng)險(xiǎn)。根據(jù)上文謂語(yǔ)are developing以及此處表示“正在面臨”,所以要用現(xiàn)在進(jìn)行時(shí)態(tài), 主語(yǔ) some western universities 為復(fù)數(shù)名詞。故填 are facing考查定語(yǔ)從句的關(guān)系詞。句意:亞洲大學(xué)發(fā)展迅
32、速,一些西方大學(xué)面臨著失去許多國(guó)際優(yōu)秀學(xué)生和他們 帶來(lái)的大量收入的真正風(fēng)險(xiǎn)。分析句子可知,此處是一個(gè)限制性定語(yǔ)從句,先行詞是income,為物,在定語(yǔ)從句 中作主語(yǔ),因此要用關(guān)系代詞that/whicho故填that/which。【答案】becoming30. followedare facing31. that/which7. A. aimlesslyB. hesitantlyC. thoughlcsslyD.willingly8. A. shameB. smileC. surpriseD.relief9. A. startedB. diedC. appearedD.rushed10. A.
33、 fondB. proudC. frightenedD.ashamed二、閱讀理解With over 250 registered art institutions,London is one of the worlds greatest cultural capitals. The citys museums are a huge draw 一 especially fbr first-time visitors.British MuseumPHONE +44 20 7323 8299If theres one museum to see in London, this is it. Fro
34、m Egyptian mummies and pieces of the Parthenon to the game - changing Rosetta Stone and an enormous Easter Island figure, the British Museum covering 18.5 acres is not just one oi Londons best museums, but one of the worlds. Organized by geographic territories, modern-day Indiana Joneses could spend
35、 weeks exploring these halls, which back1753. Plan your visit in advance by mapping out the highlights.Victoria and Albert MuseumPHONE +44 20 7942 2000The V&A knows how to make a good first impression. Hanging in its entrance hall is a blue -and-green Dale Chihuly blown glass chandelier, and thats j
36、ust the beginning. Established in 1857, the museum,s collection is spread over seven floors and consists of decorative arts and design from every time period. Highlights include (he notebooks of Leonardo da Vinci, arts by Picasso, a copy of the first edition of (he collected works of Shakespeare, ar
37、t treasures from Medieval and Renaissance Europe, and one of the most comprehensive jewelry collections in the world.Tate ModernPHONE +44 20 7887 8888Housed in a former industrial power station at the foot of the River Thames,the Tate Modern is one of the worlds largest and most modem art museums. E
38、xhibiting British and iniemational works dating from 1900 (o today, the Tate Modem displays the works of masters like Rothko. Matisse, Picasso, and Dali, alongside Yayoi Kusama, Tracey Emin, and Marina Abramovic.Tate BritainPHONE +44 20 7887 8881The sister gallery to the Tate Modem is the Tate Brita
39、in. With its old-world marble floors, spiral staircases, and Grecian columns, the Tate Britain is a veritable temple of British art from 1500 to today.11. If you are interested in Egyptian mummies you should visit.A. V&A MuseumBritish MuseumB. Tate ModernTate Britain12. Which number should be called
40、 in order to appreciate the works of Shakespeare?A. 44 20 73238299.B. 44 20 78878888.C. 44 20 79422000.D. 44 20 78878881.13. In which section of a website can we probably read this text?A. Health.B. Sports.C. Business.D. Tourism.That summer, I went to a small and rather remote village of Manitobas a
41、s a substitute ibr a sick teacher. It was a very poor village with a few humble wooden houses. There was nothing but the spruce around me. Could I leave a deep impression on the children in just a month? Is a month really worth the effort? I was really doubtful about these two questions.Maybe the ch
42、ildren had the same ideas, because I had never seen so depressing, sad. and even bitter facial expressions. I had little experience in teaching, and my age was like that of those children.Most of them had thin eyes, dark skin, and shiny black hair, which indicated they were mixed blood children of F
43、rench and Indian.At nine o clock, the classroom was already as hot as a stove. I didnt know where I should start. Then I called from a list of names, expecting the response. They stood up, and gave me the reply. However, when Yolanda wascalled, there was no response .Still no response .About 15 seco
44、nds later, a voice came from the back of the classroom with the buzzing of flies. Shes dead. She died last night.The tone of the childs voice was astonishing but plain, and perhaps nothing could be more painful than to narrate in that tone. Ah! I cried out, not knowing what to say. The children and
45、I looked at each other fbr a long time and wc were silent. I understood that what I had seen from the childrens eyes and faces, which I had thought was the expression of indifference, turned out to be a great pain.Since Yolanda was your classmate, would you like to see her at four o clock after scho
46、ol? There was a smile on the childrens serious little faces. Il was a smile, though formal and sad.After four oclock, I saw that many children were waiting fbr me at the school gate. There were more than 20 children in total. Some of them walked in front to guide me. The others held me tightly, whic
47、h almost made me unable to walk. Five or six younger children took my hand and gently led me forward, just like leading a blind guy. I unconsciously remembered those names, and they arc still fresh in niy memory, including Yolanda.14. The author went to a small remote village to.A. have a summer tri
48、pteach for a short timeB. have a good time with childrenachieve more teaching experience15. What does the underlined word indifference in Paragraph 5 probably mean?A. Unconcern.B. Dissatisfaction.C. Disagreement.D. Friendliness.16. What can we infer from the story?A. The children were unwilling (o s
49、ee Yolanda after school.B. The children were upset about their mixed blood identity.C. The author was moved by the love of the poor children.D. The author was confident about his teaching at first.Do you know you can learn to program computers at any age? People might think you need a special mental
50、ity to learn computer programming, but anyone can learn. There are even programming languages created第4頁(yè),共15頁(yè)fbr kids. Scratch is a visual programming language developed by MIT. It is designed to teach kids aged 8 and up how to write code. They use easily combined block commands and start programmin
51、g right away!Today, even small computers can do complex calculations quickly, but they need clear commands in binary(二進(jìn)制.form. A programming language is a series of commands with special syntax that is converted into binary, the machine language. Different programming languages arc used to convert c
52、ode into binai-y fbr different applications, like creating websites or controlling the brakes in your car.There are many different ways to write code, but they all share some basic principles. Once you understand those principles, the sky is the limit. Bill Gates, the ibunder of Microsoft, started c
53、oding when he was 13. He created a simple program to play tic - tac - toe. According to Gates, all you really need to get started is a basic comprehension of addition and subtraction.Programming is now used for everything from creating apps to running household appliances.The demand fbr programmers
54、is growing. To help people to create their own code, nonprofits like and major companies like Google have created free resources to help teach basic programming. Using the popular game Minecrafl or characters from Star Wars, anyone, even kindergarteners, can start learning how code works. B
55、ut these resources arent just for kids, people can start at any age.Maybe you are thinking to yourself,Til never get a job as a programmer. Why should I learn to code? ” There are a number of answers to that question. Above all, as technology becomes more and more prevalent, reading and writing code
56、 will be a way to understand how the world around you works.Just like reading and writing in any language, the first things you learn will be simple and even crude. But stay diligent, learn a little every day, and soon you will find yourself programming a computer to do things you would never do by
57、hand. Then you might just become a programming convert.17. Even small computers can do complex calculations if they have.A. clear commands in the machine languagespecial syntaxesB. a series of commandsdifferent applications18. Paragraph 3 mainly talks about.A. ways of codingsuccess of Bill GatesB. k
58、ey to writing codecontent of basic rules19. Which of the following statements is true?A. Those who want to learn to program should have proiessional knowledge.B. People can learn basic programming with some free resources.C. Reading and writing code is a way to show how you understand the world.D. Learning how to program computers will cost a lot of money.20. What is the purpose of this passage?A. To promote Scratch t
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 20 霧在哪里 第二課時(shí) 說(shuō)課稿-2024-2025學(xué)年語(yǔ)文二年級(jí)上冊(cè)統(tǒng)編版
- Module 1 Unit 3 How noisy(說(shuō)課稿)-2023-2024學(xué)年牛津上海版(試用本)英語(yǔ)五年級(jí)下冊(cè)
- 2020-2025年中國(guó)滅菌器市場(chǎng)供需格局及投資規(guī)劃研究報(bào)告
- 基于2025年度教育規(guī)劃的學(xué)校信息化建設(shè)合同5篇
- 2025年中國(guó)消防增壓給水設(shè)備行業(yè)市場(chǎng)深度分析及投資規(guī)劃建議報(bào)告
- 11 別傷著自己第二課時(shí)(說(shuō)課稿)2023-2024學(xué)年統(tǒng)編版道德與法治一年級(jí)上冊(cè)001
- Unit 3 It's a colourful world!(說(shuō)課稿)-2024-2025學(xué)年外研版(三起)(2024)英語(yǔ)三年級(jí)上冊(cè)
- 2024版品牌加盟合作標(biāo)準(zhǔn)協(xié)議版B版
- 2023二年級(jí)語(yǔ)文下冊(cè) 第一單元 1 古詩(shī)二首 曉出凈慈寺送林子方說(shuō)課稿 新人教版
- 3《天窗》說(shuō)課稿-2023-2024學(xué)年語(yǔ)文四年級(jí)下冊(cè)統(tǒng)編版
- 三年級(jí)上冊(cè)語(yǔ)文作文課件-《我學(xué)會(huì)了……》(共15張PPT)-全國(guó)通用
- 氣管切開(kāi)病人的觀察與護(hù)理【版直接用】課件
- 班組退場(chǎng)確認(rèn)書(參考文本)
- 質(zhì)量系統(tǒng) GMP 實(shí)施指南
- 住房公積金繳存情況專項(xiàng)審計(jì)報(bào)告
- 猴痘病毒資料
- 《鼻部應(yīng)用解剖》PPT課件
- 第二章 熱力學(xué)基本定律
- 義務(wù)教育教科書英語(yǔ)Go for it七年級(jí)上冊(cè)單詞表
- 第一章 電力系統(tǒng)潮流計(jì)算1
- 粉末丁腈橡膠使用方法
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論